0

Tom varukorg

Läskigt rik och krämig mousse toppad med slingrande maskar (godis) och smuts (chokladkex)!

Halloween
Veganska
Glutenfria
nourishing.amy

Ingredienser:


Till chokladmoussen:
340g silkestofu
180g Divine’s Smooth Dark Chocolate with Mint Crisp
60ml växtbaserad mjölk

Topping:
Slingrande godismaskar
Godisögon
Krossade chokladkakor
Divine’s Smooth Dark Chocolate with Mint Crisp
Extra smält choklad till glasburkarna


Metod:
1. Sätt 3 glasburkar i kylen i 10 minuter och ringla sedan över lite extra smält choklad om så önskas.
2. Bryt sönder chokladen och smält den i vattenbad.
3. Tillsätt tofun i en mixer tillsammans med den växtbaserade mjölken och den smälta chokladen.
4. Mixa tills blandningen är riktigt slät.
5. Fördela chokladmoussen i glasen och ställ in i kylen tills de ska ätas.
6. Toppa med läskigt godis.
7. Chokladmoussen håller sig 2-3 dagar i kylen.