1 minuters läsning
En perfekt vegansk chokladmousse som passar till dessert för halloween. Toppa med slingrande maskar (godis) och smuts (chokladkex)! Självklart kan du äta denna vid andra tillfällen, men kanske med en mindre läskig topping?
Topping:
Slingrande godismaskar
Godisögon
Krossade chokladkakor
"Divine Dark Chocolate 70% with Mint Crisp"
Extra smält choklad till glasburkarna
1. Sätt 3 glasburkar i kylen i 10 minuter och ringla sedan över lite extra smält choklad om så önskas.
2. Bryt sönder chokladen och smält den i vattenbad.
3. Tillsätt tofun i en mixer tillsammans med den växtbaserade mjölken och den smälta chokladen.
4. Mixa tills blandningen är riktigt slät.
5. Fördela chokladmoussen i glasen och ställ in i kylen tills de ska ätas.
6. Toppa med läskigt godis.
7. Chokladmoussen håller sig 2-3 dagar i kylen.
I denna chokladmousse använder vi vår goda "Divine Dark Chocolate 70% with Mint Crisp". Chokladkakan innehåller 70% kakao. Som samtliga av våra produkter är även denna Fairtrade-certifierad.
>> Ta del av våra andra recept
Om du är återförsäljare klicka nedan eller på texten ÅTERFÖRSÄLJARE uppe till vänster. Logga sedan in som vanligt.