1 minuters läsning
Dessa chokladbars med hasselnötter passar perfekt som mellanmål eller kvällssnack. De är knapriga, sega och toppade med smält choklad, kokos och hasselnötter. Receptet är veganskt, glutenfritt och väldigt enkelt att göra. Testa du också!
Till bottenlager:
100 g havregryn
150 g hasselnötter
En nypa salt
3 msk lönnsirap
3 msk kokosolja, smält
Till topplager:
250 g vegansk kondenserad mjölk
90 g "Divine Dark Chocolate 41% with Hazelnut"
30 g kokosflingor
75 g hasselnötter, hackade
30 g smält hasselnötschoklad
I dessa goda chokladbars använder vi oss av chokladkakan "Divine Dark Chocolate 41% with Hazelnut". Den är Fairtrade-certifierad, vegansk och har en kakaohalt på 41%.
Om du är återförsäljare klicka nedan eller på texten ÅTERFÖRSÄLJARE uppe till vänster. Logga sedan in som vanligt.