1 minuters läsning
En vegansk fudge med smak av saffran, kan det bli mer julkänsla? Detta ljuvliga recept passar utmärkt som godis till julbuffén. Receptet är inte bara veganskt utan även laktosfritt och väldigt enkelt att baka.
100 g vegansk vit choklad
1 ½ dl strösocker
0.5 g saffran
3 msk ljus sirap
2 ½ växtbaserad grädde
1. Blanda ihop den växtbaserade grädden, strösockret och den ljusa sirapen.
2. Koka upp blandningen, låt den värmas upp till 120 grader.
3. När blandningen nått 120 grader, blanda i saffran och den vita veganska chokladen.
4. Klä en fyrkantig form i plastfolie, ca 15x15 cm.
5. Häll sedan ned fudgeblandningen i formen och låt svalna.
6. Ställ in formen i kylen och låt fudgeblandningen stelna.
7. När den stelnat helt, skär upp den i mindre bitar.
Alla Divines produkter är Fairtrade-certifierade och innehåller endast naturliga ingredienser. I sortimentet finns ett brett utbud av vit choklad, mjölkchoklad och mörk choklad i olika smaker, kakaohalt och storlekar. Vi har även produkter inom bak och dryck.
Om du är återförsäljare klicka nedan eller på texten ÅTERFÖRSÄLJARE uppe till vänster. Logga sedan in som vanligt.